برای درست کردن کباب نیاز به باربیکیو و یا کباب پز دارید که انواع مختلفی دارد مانند منقل پرسی، لبه دار، …
ولی اگر نمیخواهید زمان زیادی برای تهیه ی سیخ و منقل مورد نیازتان تلف کنید و بهترین جواب را بگیرید به شما پیشنهاد میدهیم سری به وبسایت ملزومات مسافرتی عقیلی زده و یک منقل خوب با قیمتی بسیار مناسب انتخاب کنید.
برای اینکه به راحتی در هر زمان و مکانی بتوانید غذای کبابی آماده کنید، می توانید از منقلهای مسافرتی استفاده کنید. منقلهای مسافرتی ابعاد کوچکتری دارند و بعضی از مدل آنها تاشو بوده و فضای بسار کمی را اشغال میکنند
نکته ای که برای کباب کردن مهم است، استفاده از سیخ های استاندارد است. قبل از به سیخ کشیدن گوشت ها، سیخ را کمی چرب کنید تا گوشت به آن نچسبد و مهم تر اینکه به هیچ عنوان از چوب درختان موجود در طبیعت برای کباب کردن گوشت استفاده نکنید، زیرا نمی توانید چوب درختان سمی و غیرسمی را از هم تشخیص بدهید.
نکته مهم دیگری که باید رعایت کرد، کباب کردن گوشت روی حرارت ملایم با فاصله مناسب از آتش است تا از سوختن گوشت جلوگیری شود. در واقع بهتر است صبر کنید دود آتش فروکش کند و زغال ها خوب گل بیندازند و سرخ شوند. این زمان، بهترین موقع برای قرار دادن سیخ های کباب روی منقل است.
فاصله سیخ گوشت با زغال را رعایت نمایید.
همانطور که همه می دانیم، کباب یکی از غذاهای لذیذ سفره های ماست. با این حال، همه از فواید آن برای سلامتی اطلاع ندارند. ما در این مقاله، در مورد برخی از فواید کباب برای سلامتی صحبت خواهیم کرد.
کباب ها دارای طیف وسیعی از مواد مغذی هستند. همه این جنبه ها با هم برای کاهش احتمال خطر بسیاری از انواع سرطان عمل می کنند. گوشت کبابی به دلیل وجود نیاسین و سلنیوم به محافظت از سیستم ایمنی بدن شما کمک می کنند. یک سیستم ایمنی قوی به بدن کمک می کند تا بسیاری از عوارض و بیماری ها از جمله خطرات سرطان را دفع کند.
ما در این مقاله به برخی از مزایای کباب کردن برای سلامتی را مرور می کنیم و نکاتی را برای ارائه غذاهای خوشمزه و سالم به شما ارائه می دهیم. بیایید با پنج فایده کباب کردن شروع کنیم.
هنگام کباب کردن، چربی کمتری می خورید زیرا مقدار چربی اضافی آن هنگام پخت آن خارج می شود. در کباب پز، چربی می سوزد ولی در تابه ای که روی اجاق گاز قرار دارد، چربی گوشت جایی برای خارج شدن ندارد، بنابراین در یک جا جمع می شود و در نهایت دوباره جذب مواد غذایی می شود.
البته توجه به این نکته ضروریست که سوختن چربی گوشت یکی از دلایل سرطان زا بودن گوشت است. برای همین بهتر است برای کباب کردن، گوشتی را انتخاب کنیم که دارای چربی کم تری باشد. یا حداقل چربی های گوشت را از آن جدا کنیم.
اکثر مردم نمی دانند که سبزیجات هنگام گریل کردن بیشتر ویتامین ها و مواد معدنی خود را حفظ می کنند. این امر به ویژه در مورد سبزیجاتی که آب کمتری داشته باشند صادق تر است. بسته بندی سبزیجات در فویل قلع یا گذاشتن آن ها روی کباب پز، جز روش های پخت سبزیجات است که از نظر غذایی با ارزش تر از جوشاندن یا سرخ کردن سبزیجات می باشد.
همچنین بدلیل بالا بودن ارزش غذایی سبزیجات و مفید بودن آن ها برای سلامتی، مصرفشان هنگام خوردن وعده غذایی توصیه می شود.
همه وعده های غذایی باید سبزیجات داشته باشد، بنابراین هنگام کباب کردن، چند فلفل یا کدو سبز را به گریل اضافه کنید. سعی کنید ذرت شیرین را کباب کنید یا کباب سبزیجات را به عنوان غذای جانبی درست کنید.
اکثر تحقیقات نشان داده اند که در حال حاضر در برخی از خانه ها و حتی کبابی ها از گاز شهری (گاز متان نیم سوز) به جای زغال برای کباب کردن استفاده می کنند. اگر به برخی کبابی ها رفته باشید می بینید که شعله گاز اجاق آن ها به رنگ ترکیبی آبی و
زرد می سوزد و این شعله نشان از ترکیب «متان نیم سوز» است. این روش کباب کردن آنزیم گوشت را تبدیل به «دی متیل فنولوئیل» می کند که ایجاد کننده بافت سرطان در بدن است.
کباب کردن باعث حفظ مواد غذایی گوشت می شود
وقتی یک تخته گوشت را روی آتش می اندازید، در واقع ریبوفلاوین و تیامین بیشتری را حفظ می کند. هر دوی این مواد مغذی نقش حیاتی در رژیم غذایی سالم ایفا می کنند و دارای فواید زیادی برای سلامتی هستند.
کباب کردن با فعالیت های نشاط آور همراه است
کباب کردن خانواده شما را بیرون از خانه می آورد. اکثر خانواده ها هنگام کباب کردن فعالیت های دیگری انجام می دهند. لذت گریل کردن همه را تشویق می کند که به بیرون از خانه بروند. فعالیتهای بدنی انجام شده در خارج از منزل یک فعالیت سالم اضافی همراه با غذای شما است.
از آنجایی که بیشتر غذاهای کبابی در حین پیک نیک یا مسافرت انجام می شود، به طور کلی تبدیل به یک خاطره خوشایند می شود.
وقتی از کباب کردن صحبت می کنیم، ناخودآگاه خاطره ای شیرین را به یاد می آوریم.
همچنین وقتی به یک سفر یا تفریح فکر می کنیم، کباب کردن یکی از چیزهایی است که برای آن برنامه ریزی می کنیم.
بنابراین، کباب کردن اغلب یک خاطره شیرین و یک سرگرمی دلچسب است.
کباب کردن راهی عالی برای طبخ غذاهای سالم و لذت بردن از فضای باز است.
کباب پخته شده به درستی خطر بیماری های قلبی و آرتروز را کاهش می دهد.
گوشت که به درستی روی ذغال پخته شده ، ویتامین ها و مواد معدنی بیشتری را برای بدن مفید نگه می دارد تا گوشت سرخ شده معمولی.
گوشت های کبابی کالری کمتری دارند. به هر حال ، یک کباب واقعی یک غذای کاملاً رژیمی است ، زیرا پخته است ، نه سرخ شده و حتی ممکن است به کاهش وزن کمک کند. با این حال که کباب کردن تمام چربی های گوشت را حذف نمی کند، ولی باعث می شود که چربی اضافی ذوب شده و از قفسه ها خارج شود.
کباب کردن همچنین به مواد غذایی کمک می کند تا بیشتر ویتامین ها و مواد معدنی خود را نگه دارند و برای شما یک غذای آبدار بدون چربی اضافه شده هدیه دهند.