سبد خرید 0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ویکی پدیا منقل

منقل آتش‌دانی است که با آن آتش را منتقل یا نگهداری می‌کنند. از منقل برای پخت غذا به روش کباب کردن استفاده می‌شود. غذایی را که با منقل پخته می‌شود کباب می‌گویند. مانند جوجه کباب، کباب چنجه و کباب کوبیده. منقلی که برای کباب استفاده می‌شود، فلزی یا آجری است.

منقل کباب

منقل‌ها با گاز طبیعی، بوتان، چوب یا زغال افروخته به عنوان سوخت، کار می‌کنند.

گاهی از منقل فقط برای تولید زغال افروخته استفاده می‌شود. این گونه منقل در کنار وافور یا قلیان به عنوان ابزار تدخین به کار می‌رود.

منقل لبه دار با جوش پرچ

با توجه به اهمیت حفظ ارزش‌های مواد غذایی در روند پخت‌وپز، امروزه انواع روش‌های پخت سالم و جدید مورد استفاده قرار می‌گیرد. منقل، گریل و باربیکیو از جمله لوازم خانگی هستند که که انواع و ابعاد مختلف طراحی و تولید شده‌اند و به راحتی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

منقل، گریل و باربیکیوی برقی یا ساده، برای پخت انواع غذای کبابی به خصوص مرغ، ماهی و گوشت کارایی خواهند داشت.

انواع منقل و باربیکیو

منقلها بنابر مصرف و کاربرد آن دارای انواع مختلفی میباشند که عبارتند از :

_منقل چهار گوش سنتی

_ منقل پرسی

_ منقل صحرایی

_ منقل سرخپوستی

_ منقل قلیان

_منقل اسپند دود کن

_ منقل وافوری

_منقل جاقوری دار

_منقل ایستاده

_منقل پرسی فریماه

برگشت به بالا
تولید و پخش ملزومات مسافرتی عقیلی